svjetionik.scri.hr

YUFE TALK SHOW: Odredite prioritete, organizirajte i slijedite korake

Pod nazivom Prioritise, organise and follow-up (Odredite prioriete, organizirajte i slijedite korka) 24. rujna s početkom u 10 sati održat će se YUFE talk show kojeg organizira Sveučilište Tor Vergata u Rimu.

Ovo je treći YUFE TALK SHOW: drugi se održao sredinom srpnja, a tema je bila Šest ključnih osobina za snažnu poslovnu viziju.

Naime, svakog mjeseca YUFE održava razgovore o poduzetništvu koji omogućuju sudionicima da uče iz iskustva i savjeta stručnjaka u određenom području Europskog okvira kompetencija za poduzetništvo (EntreComp) radi promicanja poduzetničkog mišljenja. YUFE Talk Shows podijeljeni su u dva dijela: prvi je dio otvoren za sve, a drugi je usmjeren na studente koji će tako moći komunicirati s govornicima i razmijeniti svoja iskustva.

Sažetak ovog predavanja: Prijedlozi i razmišljanja o važnosti stavova i praksi definiranja prioriteta i akcijskih planova, postavljanja kratkoročnih, srednjoročnih i dugoročnih ciljeva te prilagođavanja nepredviđenim promjenama.
Ciljana publika: otvoreno za sve
Trajanje: od 10 do 12 sati
Jezik: engleski
Rok za prijave: 23. rujna 2021. (prijave putem poveznice)

Govornici su Massimiliano M. Schiraldi (professor of Operations Management, Tor Vergata University of Rome), dr. sc. Alessio Giuiusa (director, EU Process Engineering, Amazon) i gosp. Alessandro Di Pietro (director, Global Technology Platform Leader, Johnson & Johnson).

Sva predavanja i aktivnosti u sklopu YUFE Akademije dostupni su na sljedećoj poveznici.

Studentska prehrana

Student servis

Slobodno vrijeme

error: Sadržaj je zaštićen !!