svjetionik.scri.hr

DARAK IZNENAĐENJA: Studentice za Božić darivale naše spremačice – čokoladama

Naše spremačice danas su na ulazu u spremište SCRI -a pronašle vrećicu s malim slatkim darkom i jednu rukom ispisanu čestitku.

Kako bi im sljedeća 2022. godina bila slatka – dobile su čokolade, a u pismu je pisalo:

“….ovo nam je peta godina u ovom domu, prošle smo sva tri paviljona, mijenjale su se cimerice, atmosfera i mnogo toga. Ali, ono što se nije mijenjalo je vaš topli pozdrav na hodniku rano jutro.

Nije se mijenjao vaš smijeh s marende. Sada pri kraju studiranja shvaćamo koliko ste topao i dobar duh ovog doma…

Hvala vam na svim pozdravima, osmijesima, predanoj energiji koja je često znala izmamiti osmijeh na naše lice i popraviti nam dan…Vama želimo svu sreću za ove blagdane i u Novoj 2022. godini i nadamo se bez maski da se ponovno vidimo u potpunosti….

p.s. Da Vam blagdani započnu slatko – evo dvije čokoladice…

Sretan Božić i Nova godina!”

I u potpisu – tri (ne još zadugo) anonimne studentice.

-Baš nas je to jako razveselilo i iznenadilo. Pisamce pogotovo. Toliko da nam je čak i suza krenula. Studenti su baš dragi. Stvarno. Moramo im se na ovaj način zahvaliti, rekla nam je jedna spremačica.

I mi se pridružujemo dobrim željama…

Sretan Božić i Nova 2022. godina svima – studenticama i studentima, suradnicima i prijateljima, zaposlenicima Sveučilišta u Rijeci te naravno našim djelatnicima u djelatnostima smještaj, prehrana- ugositeljstvo, student servis, slobodno vrijeme i Ured ravnatelja.

(lj.h.)

Studentska prehrana

Student servis

Slobodno vrijeme

error: Sadržaj je zaštićen !!