svjetionik.scri.hr

VJEŽBAJTE S NAMA: Treninzi s Alenom na igralištu Kampus

Svakog utorka Studentski centar Rijeka organizira besplatan trening za studente i djelatnike Sveučilišta i Veleučilišta u Rijeci, koji će se održavati na igralištu Kampus.

Prvi trening zakazan je za sutra, 18. siječnja u 17 sati, predviđeno trajanje vježbanja je jedan sat, a vodit će ga naš radnik Alen Kasić. Prijavite se na sport@scri.hr ili jednostavno dođite u predviđenom terminu na igralište.

Upitali smo Alena što priprema za prvi susret.

– Bit će to jedan lagani rekreacijski trening; na samom početku svi ćemo se malo zagrijati, zatim ćemo malo trčati, a za kraj – vježbe razgibavanja. Vježbama ću se prilagoditi svakom vježbaču, rekao nam je Alen Kasić.

Otvoreno igralište Kampus, odnosno takozvano „vojno igralište“ nalazi se na Trsatu u neposrednoj blizini sveučilišnog Kampusa. Objekt je od 2015. godine pod upravljanjem Rijeka sporta d.o.o., trgovačkog društva u vlasništvu Grada Rijeke. Igralište u rekreacijske svrhe koriste građani te sportaši. Radno vrijeme igrališta je od ponedjeljka do nedjelje od 08:00 do 22:00 sata.

Inače, sadržaji igrališta Kampus su:

– atletska staza duljine 291 metara (mjereno na udaljenosti od 1 metra od unutarnjeg ruba) i prosječne širine 5,5 metara na kojoj su ucrtane četiri staze, a za disciplinu 100 metara ucrtana je i peta staza

– košarkaško igralište

– dva rukometna igrališta

– igralište za mali nogomet

Osnovna namjena objekta su aktivnosti atletike, igranja košarke, rukometa i malog nogometa.

Osim sportskih sadržaja, igralište ima i druge sadržaje poput svlačionica i sanitarnog čvora.

Kontakt

Adresa: Ulica Slavka Krautzeka bb, Rijeka

Broj telefona: 051/563 663

E-mail adresa: otvoreno-igraliste-kampus@rijekasport.hr.

     

Studentska prehrana

Student servis

Slobodno vrijeme

error: Sadržaj je zaštićen !!