Studentski centar Rijeka ponovno je organizirao anektiranje studenata na temu prehrane, kako bi istražio svoj rejting po pitanju ove djelatnosti.
Slični projekt održao se lani, a o čemu smo pisali na portalu Svjetionik. Tada su objavljeni i rezultati.
Koliko si zadovoljan odnosno zadovoljna s ponudom jela, koliko si zadovoljan odnosno zadovoljna ljubaznošću osoblja, koje jelo najviše voliš, što bi uklonio odnosno uklonila iz ponude, tvoji prijedlozi – sugestije – pitanja su koja su se našla na anketnom listiću.
Pripremljeno je oko 1.300 listića.
Kvaliteta i raznovrsnost studentske prehrane uvijek je aktualna tema, a dobra je vijest da unatoč poskupljenju – kako sirovina tako i energenata – nije došlo do povećanja cijene obroka za studente.
Unatoč svemu, bilo je prostora i za ulaganja odnosno za novitete kao što je recimo uvođenje raznih slastica koje su dostupne studentima na iksicu.
Istraživanje je provedeno u tri naša najveća objekta – radi se restoranima Kampus (SN Trsat) odnosno Mini (SN IGK -a) te restoran Index (centar grada). (lj.h.)