svjetionik.scri.hr

RiBroo 2024: I ove godine Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci organizira kamp za brucoše

I ove godine održat će se RiBroo kamp, koji će se ove godine održati od 26.9. do 29.9. RiBroo je edukativno druženje svih studenata prve godine Sveučilišta u Rijeci, a omogućuje im da uspješno krenu u svijet studiranja.

Osim brucoša, prijaviti se mogu i studenti viših godina studija.

Kamp je organiziran podjelom u timove po fakultetima, odjelima i smjerovima gdje svaki tim ima svog koordinatora (starijeg studenta), koji zajedno s brucošem prolazi unaprijed osmišljeni program.

-Svaki fakultet za svoje studente organizira program koji će u jutarnjim satima biti baziran na posebnom informativnom sadržaju vezanom za svaki studij. Cilj ovoga dijela programa jest da se pruže najvažnije informacije o onome što brucoše čeka nakon početka nastave te koji su najbolji načini za pripremu za uspješan početak akademske godine. Poslije ručka predviđene su i sportske aktivnosti, otkriva Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci, koji je organizator ovog događaja.

Studenti brucoši koji su dobili pravo na smještaj u studentskim domovima Studentskog centra Rijeka moći će se useliti 25. rujna, pod uvjetom da sudjeluju u kampu. Također, studenti koji žive u privatnom smještaju mogu zatražiti besplatan smještaj u Studentskom centru Rijeka tijekom trajanja kampa, uz prethodnu najavu prilikom prijave. Za više informacija treba pratiti društvene mreže Studentskog zbora u Rijeci.

Studentska prehrana

Student servis

Slobodno vrijeme