svjetionik.scri.hr

CTK: Saznaj sve o Erasmus+ mobilnostima

Vrijeme je za pokret! Centar tehničke kulture Rijeka organizira panel raspravu o mogućnostima mobilnosti koje ti pruža Erasmus+ program.

U utorak, 29. listopada, s početkom u 17:00 sati na adresi Školjić 6, imat ćeš priliku iz prve ruke čuti priče mladih ljudi koji su sudjelovali u različitim Erasmus+ mobilnostima. Kroz otvoreni razgovor podijelit će kako su ih putovanja, međunarodne suradnje, prakse i interkulturna iskustva oblikovala, proširila njihove horizonte i doprinijela osobnom i profesionalnom razvoju.

Ključne teme bit će  profesionalne prilike koje Erasmus+ nudi, razvoj novih vještina i utjecaja koji su ova iskustva imala na karijeru i osobni rast sudionika. Informirat ćeš se o različitim vrstama mobilnosti, od kraćih i dužih razmjena pa sve do stručnih praksi.

Upoznaj paneliste:

  • Marta Grabar podijelit će iskustvo Erasmus+ stručne prakse u Mariboru (Slovenija), uključujući proces prijave, izazove s kojima se suočila i kako je praksa obogatila njezin život.
  • Luka Damjanović student je koji će govoriti o svojoj Erasmus+ mobilnosti u Genovi (Italija), s nama će podijeliti proces prijave, izazove s kojima se suočio i 
  • Marta Ljubić i Iva Laštro podijelit će doživljaje s kraće razmjene u Litvi, izazove i potencijale kraćih razmjena.

Ova diskusija idealna je prilika da istražiš mogućnosti Erasmus+ programa, saznaš više o mobilnosti od iz prve ruke i otkriješ kako iskoristiti prilike za međunarodno iskustvo. 

Za sudjelovanje se možeš prijaviti ovdje.

Studentska prehrana

Student servis

Slobodno vrijeme