svjetionik.scri.hr

CTK: Volontiraj na STEM pikniku 2.0. Prijave u tijeku!

Stiže još šareniji STEM piknik koji će posjetiteljima pružiti priliku za istraživanje znanosti, tehnologije, inženjerstva i matematike, najavljuje Centar tehničke kulture.

Ovogodišnji STEM piknik okupirat će cijeli riječki Art-kvart i na jednom mjestu okupiti znanstvenike, edukatore, zabavljače, glazbenike i poduzetnike koji svaki dan žive istražujući STEM, a svoj entuzijazam i strast žele prenijeti na djecu, mlade i odrasle koji na bar jedan dan žele činiti isto, navodi dalje organizator.

STEM piknik 2.0. održat će se u subotu, 13. travnja 2024, u Dječjoj kući, Gradskoj knjižnici Rijeka te Muzeju moderne i suvremene umjetnosti Rijeka, a kako bi cijelo događanje teklo glatko, tražimo volontere koji će sudjelovati u realizaciji događanja radom na sljedećim zadacima:

  • Pružanje informacija o programu i aktivnostima događanja posjetiteljima i dijeljenje promotivnog materijala
  • Asistiranje i tehnička podrška u provedbi STEM radionica
  • Priprema, organizacija i održavanje prostora u kojima se provode aktivnosti

Volonteri će svojim angažmanom pomoći da STEM piknik bude veseli, šareni hit, a zauzvrat će steći iskustvo u realizaciji velikog javnog događanja, razvijati svoje komunikacijske i organizacijske vještine, steći nova poznanstva i prijateljstva i dobiti volontersku knjižicu s upisanim volonterskim satima.

Za sve volontere osigurat ćemo prigodnu majicu, obrok i piće.

Ako želiš biti volonter na STEM pikniku 2.0., ispuni prijavnicu i postani dio ekipe koja  organizira i provodi jedan od najposebnijih, najšarenijih i najveselijih riječkih događanja!

Rok za prijavu je 31. ožujka 2024.

Studentska prehrana

Student servis

Slobodno vrijeme