svjetionik.scri.hr

DIPLOMSKI STUDIJ: Fakultet za menadžment otvorio prijave za jedan vrlo zanimljiv studij, evo o čemu je riječ!

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Sveučilišta u Rijeci u suradnji sa Sveučilištem u Bredi, Nizozemska i Sveučilištem u Gironi, Španjolska otvara prijave za upis na prvi Europski združeni stručni diplomski studij „Master of Sustainable Outdoor Hospitality Management“.

Jedinstveni studij na engleskom jeziku održat će se u međunarodnom okruženju gdje će se svaki pojedini semestar odvijati u drugoj zemlji.

Prvi semestar održat će se u Nizozemskoj, drugi u Hrvatskoj, treći u Španjolskoj dok će u četvrtom semestru studenti samostalno izabrati mjesto obavljanja stručne prakse i izrade istraživačkog projekta. Po završetku programa studenti ostvaruju pravo na tri međunarodno priznate diplome i 120 ECTS bodova.

Kamping industrija uvelike podupire održavanje studija te zainteresirani studenti imaju priliku dobiti stipendiju slanjem motivacijskog pisma na scholarship@buas.nl i u zahtjevu navesti Master program SOHM dok je također svim studentima zagarantirana mentorirana praksa u najboljim europskim kampovima ili stažiranje u kamping industriji.

Više informacija o studiju i uvjete upisa možete pronaći ovdje.

Za sva dodatna pitanja slobodno se možete obratiti na master-sohm@buas.nl

Pridružite nam se i postanite student prve generacije najzelenije europske turističke industrije!, pozivaju s Fakulteta za menandžment.

Studentska prehrana

Student servis

Slobodno vrijeme