svjetionik.scri.hr

#GreenErasmusMoments: Prijavi fotografiju s ekološkom temom i osvoji vrijedne nagrade

Voliš prirodu, imaš iskustvo razmjene te si bio sudionik ili možda inicijator (ili će se to tek dogoditi) raznih eko aktivnosti?

Onda si idealan kandidat za ovaj natječaj – jer ako na nekom od svojih profila na društvenim mrežama (Facebook, Instagram ili TikTok) do 31. svibnja 2022. objaviš fotografiju ili video – možda možeš osvojiti i vrijedne nagrade.

Naime, povodom 35. rođendana Erasmus+ programa, Agencija za mobilnost i programe EU u suradnji s Erasmus studentskom mrežom raspisala je natječaj #GreenErasmusMoments.

Na fotografiji ili videu treba biti dočarana situacija zelenih (ekoloških) aktivnosti i navika koje su studenti provodili tijekom Erasmusa.

Prva nagrada za najbolju fotografiju ili video je električni romobil, druga poklon-bon Iglu Športa u iznosu od 1.000 kuna, a treća poklon paket promotivnih materijala Agencije za mobilnost i programe Europske unije.

Detalji o ovom natječaju – što i kako – dostupni su ovdje.

Originalnosti, povezanosti s temom i kvaliteta – kriteriji su po kojima će stručno povjerenstvo ocjenjivati objavljene uratke. Sretno!

Studentska prehrana

Student servis

Slobodno vrijeme