svjetionik.scri.hr

HKD: Pogledaj predstavu “A odakle ste vi, gospođo?”, uz studentski popust

Pogledaj predstavu u HKD -u “A odakle ste vi, gospođo'” uz studentski popust.

Kada?

Predstava je na programu 12.12.2023. u 20:00

Svatko od nas ima slabu točku. Nekoga bole leđa, nekoga želudac, a junakinju ove priče – glava. Kada Barbaru Oblak (Ksenija Prohaska) glavobolje dovedu do psihijatrijske ordinacije, uz puno humora otvoriti će se granice svih života koje je ona nosila u sebi, pitajući nas je li stvarnost zaista samo jedna ili je možda jednako stvarno i ono što izmislimo. Sve što nije prepušteno zaboravu čini našu sadašnjost koja se lakše podnosi uz osmijeh, a to će se najbolje pokazati trenucima u kojima se događa ova predstava.

Dr. Mucić (Marjan Nejašmić Banić) nas vodi kroz seanse da bi osvijestio problem pacijenta, koji u principu uvijek negira i podešava prošlost onako kako mu se sviđa – a rješenje toga će vidjeti gledatelji koji dođu na predstavu.

Ulaznice po cijeni od 11 eura (82,88 kn) je moguće kupiti sat vremena prije početka događanja na blagajni HKD-a bez dodatne naknade ili online na mojekarte.hr, u Dallas Music Shopu i Foto Reviji uz naknadu od 0,85 eura za obradu transakcije.

Umirovljenici i studenti imaju pravo na 50 posto popusta na ulaznice, isključivo na blagajni HKD-a, a članovi HKD kluba na 20 posto popusta na svim prodajnim mjestima.

(foto: ilustracija, HKD, facebook)

Studentska prehrana

Student servis

Slobodno vrijeme