svjetionik.scri.hr
catering

CATERING PONUDA: Za narudžbe svježih namaza od ribe i povrća – popust


Adventa na kakvog smo navikli ove godine neće biti, ali to ne znači da nema prostora za catering, naše posebne ugostiteljske usluge koju razvijamo još od 2013. godine.

Namazi od ribe i povrća

Catering hrana može se naručiti online a tu su i akcije s popustima.
Primjerice za narudžbe svježih namaza od ribe i povrća tijekom adventa u iznosu od preko 500 kuna – kupca čeka popust od 10 posto. Namazi se naručuju od ponedjeljka do srijede od 8 do 15 sati na broj 099 228 10 90, a isporučuju se u petak s dostavom toplih marendi na sastavnice Sveučilišta.

No, zašto odabrati naše proizvode?

Prije svega jer hranu priprema iskusno i kreativno osoblje. Gastronomsku maštovitost prati kvaliteta odnosno primjena HACCP sustava, ali tu je i referentna lista naših klijenata. Uz visoku tehničku opremljenost, posebna pažnja posvećuje se detaljima, sirovinama koje su provjerene i uvijek svježe, a tu su i prihvatljive cijene.

Svaki catering poseban

– Svaka je naša catering usluga posebna priča i zato svakom našem klijentu prilazimo na jedinstven način vodeći računa o idejama koje možemo realizirati na njegovo zadovoljstvo. Osim namaza, tu je niz jela koje nudimo a sigurni smo da će svatko pronaći nešto što će odgovarati njegovoj prilici. Zapravo riječ je o programima kao što su – finger food, hladni buffet, topli buffet, hladno topli buffet te tzv. pauze za kavu, ističu u Službi za gospodarsku djelatnost SC RI.

Uz navedeno, Studentski centar pruža mogućnost dostave toplih jela i to od ponedjeljka do petka. Topla jela se dostavljaju s marendama a rade ih vrijedne ruke naših kuharica iz catering kuhinje te u kuhinjama Kampus i Index. Narudžba za iste moguća je preko web stranice: https://app.scri.hr/marende ili na telefonski broj 099 228 1090.

Sendviči u domaćem pecivu

Oni koji su više od sendviča, zalogaja koji se mogu jesti u bilo koje doba dana, njih je moguće naručiti na broj telefona 099 228 1090. Sendviči se također isporučuju s marendama od ponedjeljka do petka. Naša posebnost jest ta da ih radimo s domaćim pecivom.

A kako to izgleda – više u galeriji slika.

Studentska prehrana

Student servis

Slobodno vrijeme

error: Sadržaj je zaštićen !!