svjetionik.scri.hr

SN TRSAT I SN IGK: Raspisan natječaj za studentski smještaj SCRI -a, evo tko se može prijaviti i do kada

Raspisan je natječaj za ostvarivanje prava na stanovanje u smještajnim kapacitetima. Pravo sudjelovanja imaju samo redoviti studenti, a prijave se zaprimaju isključivo preporučenom poštom do 26. srpnja.

Objavljen je natječaj za smještaj u studentskim domovima SCRI -a odnosno za kapacitete SN Trsat i SN IGK -a.

Prema natječaju i pravilniku, pravo prijave imaju redoviti studenti koji pohađaju preddiplomski sveučilišni studij, integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni
studij, diplomski sveučilišni studij, kratki stručni studij, preddiplomski stručni studij i specijalistički diplomski stručni studij u statusu redovitog studenta i studenti s invaliditetom koji pohađaju poslijediplomski sveučilišni studij na visokim učilištima u Republici Hrvatskoj.

Sudionici na natječaju moraju biti državljani Republike Hrvatske, državljani zemlje članice EU s prijavljenim boravkom u RH koji imaju odobren status stranaca na stalnom boravku u RH te osobe  sukladno Zakonu o međunarodnoj i privremenoj zaštiti. Prijavitelji ne smiju imati zasnovan radni odnos niti obavljati samostalnu djelatnost obrta, slobodnog zanimanja i/ili poljoprivrede i šumarstva.

Svi upiti za natječaj zaprimaju se na email: natjecaj@scri.hr  ili od ponedjeljka 04. srpnja 2022. na brojeve telefona : 099/492 5801 i 099/529 4403 (radnim danima u vremenu od 9-15 sati).

Studenti se mogu natjecati isključivo za smještaj u domove koji se nalaze u mjestu u kojem studiraju. Iznimka su studenti koji studiraju na visokom učilištu u Opatiji.

STUDENTI PRILIKOM PRIJAVE NA NATJEČAJ odnosno e –molbu (OBRAZAC „A“ i Izjavu o članovima obitelji) – obvezno popunjavaju putem interneta (web stranice Studentskog centra Rijeka www.scri.uniri.hr), a zatim ispisuju, potpisuju i šalju poštom s ostalom dokumentacijom. Za popunjavanje obrasca potrebno se prijaviti svojim OIB-om.

Prijave na natječaj s dokumentacijom dostavljaju se na adresu:

Studentski centar Rijeka
Radmile Matejčić 5, 51000 Rijeka
s naznakom ‘Natječaj za smještaj’

Molbe s nepotpunom osnovnom dokumentacijom i molbe pristigle izvan roka neće se razmatrati.

Rezultati natječaja bit će objavljeni na web stranici Studentskog centra Rijeka i oglasnoj ploči najkasnije do 8. kolovoza.

Prati naše digitalne platforme – službene stranice, portal Svjetionik ili društvene mreže!

Studentska prehrana

Student servis

Slobodno vrijeme

error: Sadržaj je zaštićen !!