svjetionik.scri.hr

JEDNODNEVNI IZLETI SCRI I ABC TRAVEL: Otkrij bajkoviti Advent u Radovljici i Kranjskoj gori

Uživajte u predbožićnom ugođaju Radovljice, prekrasnom jezeru Jasna i omiljenoj zimskoj destinaciji Kranjska gora, a sve u organizaciji SCRI -a i agencije ABC Travel.

Radovljica i Kranjska gora prvi je naš izlet iz paketa “Adventiraj se s SCRI -om i ABC Travel”.

Termin polaska je 3. prosinca 2022. (subota), cijena karte s popustom za studente je 34,51 €/ 260,00 kuna, a polazak je s Jelačićevog trga u 8 sati ujutro.

Prodaja karata isključivo preko agencije ABC Travel.

PLAN IZLETA

Dolazak uz Radovljicu čiji je stari grad jedan od najbolje očuvanih gradskih struktura u Sloveniji, s kućicama koje datiraju iz 15. i 16. stoljeća. Ovaj šarmantni grad će Vas definitivno očarati svojim položajem, s raznolikom sačuvanom arhitekturom, ali i muzejima i galerijama, kao i drugim atrakcijama. Svaki kutak ovog gradića odiše poviješću i priča zanimljive priče iz prošlosti.

Radovljica je poznata i po dugoj tradiciji izrade medenjaka i licitarskih srca. Kupite originalne suvenire i poklone, uživajte u mirisima slastica i okusima medenjaka koji dodatno doprinose predblagdanskom ugođaju.

Potom slijedi okupljanje grupe i odlazak prema jezeru Jasna; umjetnom jezeru kojeg tvore dva manja jezera uz ušće potoka Velike i Male Pišnice. Kratko slobodno vrijeme za šetnju i fotografiranje pokraj brončanog kipa kozoroga te uživanje u čarobnom pogledu na Julijske Alpe.

Okupljanje grupe i polazak prema Kranjskoj gori, omiljenoj destinaciji ljubitelja zimskih sportova. Slobodno vrijeme za kavu, šetnju i kupnju suvenira.

U kasnim poslijepodnevnim satima slijedi okupljanje grupe i polazak prema Hrvatskoj. Ugodna vožnja autobusom kroz Sloveniju uz kraće zaustavljanje putem prema potrebi grupe.

Dolazak u Rijeku u večernjim satima.

Kartu rezerviraj ovdje.

Studentska prehrana

Student servis

Slobodno vrijeme