svjetionik.scri.hr

KONCERT: No Borders Orchestra ove nedjelje ponovno u Rijeci

Ansambl No Borders Orchestra, koji je prošle godine po prvi puta nastupio u Rijeci i oduševio brojnu publiku, u Rijeku dolazi ponovo i ove godine, a u okviru svoje turneje “Embracing Vulnerbility”

Njihov nastup održat će se ove nedjelje, 28. kolovoza 2022., u Exportu (Delta), s početkom u 20.30 sati. Ulaz je besplatan za sve posjetitelje.

No Borders Orchestra je simfonijski orkestar u kojem sviraju izvrsni profesionalni glazbenici iz svih zemalja zapadnog Balkana.

Nastao je iz želje da se stvori regionalni simfonijski orkestar najviše umjetničke kvalitete koji poziva na novu vrstu komunikacije. Ovaj projekt počiva na glazbi i društvu. Svi nastupi No Borders Orchestra uspješno povezuju glazbenu izvrsnost sa sveobuhvatnom sviješću o društvu.

Osnovani su 2012. godine u Beogradu i Berlinu, kao nevladina organizacija čiji je cilj iniciranje pozitivnog društvenog razvoja kroz pomirenje i kreativnu suradnju te predstavljaju platformu za prevazilaženje nacionalizma, rasizma, ksenofobije, homofobije i krvavog nasljeđa prošlosti na prostoru zapadnog Balkana i šire. Osnivač i umjetnički direktor No Borders Orchestra je Premil Petrović, dirigent rođen u Beogradu koji živi i radi u Berlinu.

Studentska prehrana

Student servis

Slobodno vrijeme

error: Sadržaj je zaštićen !!