svjetionik.scri.hr

KULTURA: Na Kampus dolazi riječko kazalište, pripremljen zanimljiv program

U utorak, 11.10., točno u 12 sati, ispred restorana Kampus (u slučaju lošeg vremena u Akvariju) studentima će se predstaviti Hrvatsko narodno kazalište Ivana pl. Zajca.

Ovo predstavljanje svojevrsni je rezultat suradnje riječkog kazališta i Studentskog centra Rijeka (Služba za organizaciju slobodnog vremena studenata).

Atraktivan ples na trampolinima uz prepoznatljive zvuke “Bolera” približit će studentskoj publici raznolikost i suvremenost predstava riječkoga Kazališta. Osim hipnotičkog plesnog fragmenta kao prijedloga za dolazak na plesne predstave, predstavit će se i dramski i glazbeni program sezone, koja je upravo započela.

Tom prilikom svi će se moći upoznati i s mogućnostima studentske preplate.

– Studentska kazališna pretplata upravo je jedan od načina da povoljnije i lakše mlada publika “pohvata” hitove sezone – istaknuti naslovi u preplati su zanimljivi mlađoj publici, a cijene su također prilagođene studentskom standardu, istakli su u riječkom kazalištu.

-Pripremili smo i nagradne ulaznice, a oni zainteresirani za posao moći će se i prijaviti za biljeterski posao u Kazalištu. Na Kampusu se ovaj mjesec može razgledati i izložba fotografija „Riječki Balet – novi brend našeg grada“ autorice Fanni Tutek-Hajnal, a koja je postavljena na postamente SKC -a, otkrili su nam organizatori. (lj.h.)

Studentska prehrana

Student servis

Slobodno vrijeme