svjetionik.scri.hr

NAKON POPLAVE: Index oštećen, iz restorana izvučeno preko sto tisuća litara vode

U Rijeci se u srijedu dogodio potop koji je već etiketiran kao biblijski, a pri čemu je osobito stradao centar grada koji inače zna zaplivati kada su nešto jače oborine – Mlaka, Fiumara, riječka placa, lokacija – Titov trg (podnožje Ulice Franje Račkog), Krešimirova ulica odnosno Brajda.

Obilne oborine nanijele se u ogromne štete u nizu objekata, poslovnih prostora koji su u prizemlju i na imovini. A ovo nevrijeme nije poštedjelo ni naš restoran Index, u Krešimirovoj ulici.

Po intervenciji riječkih vatrogasaca iz restorana je izvučeno preko sto tisuća litara vode.

Zahvaljujemo JVP Grada Rijeke na brzoj reakciji. Kao i našim djelatnicima iz održavanja te ostalim zaposlenicima Indexa – koji su nastavili nakon odlaska interventnih službi- sa saniranjem štete.

Sada kada se voda povukla, pokazalo se stvarno stanje cijele ove priče: štete se zbrajaju i trebat će neko vrijeme da se sve to dovede u red. Oštećeni su podovi, zidovi i uređaji (bijela tehnika). Molimo za razumijevanje.

Zbog svega ovoga restoran – koji je cijeli rujan bio u postupku održavanja a o čemu smo pisali – ostat će zatvoren do daljnjega, a studenti koji gravitiraju ovom području svoje pravo na subvencioniranu prehranu mogu ostvariti u objektu Pomorac koji se nalazi u sklopu Pomorskog fakulteta Rijeka, zatim u restoranu Kampus na samom Kampusu te u ostalim našim bistroima.

Popis objekta s radnim vremenima dostupan je ovdje.

Studentska prehrana

Student servis

Slobodno vrijeme

error: Sadržaj je zaštićen !!