svjetionik.scri.hr

IZVOĐENJE DEMOKRACIJE: Centar za napredne studije jugoistične Europe traži volontere

Centar za napredne studije jugoistočne Europe Sveučilišta u Rijeci traži volontere za volontiranje za izložbu “Izvođenje demokracije” koja se otvara u Exportdrvu u periodu od 29. listopada do 4. studenoga 2022.  

Volonterski zadaci uključivali bi dočekivanje i upućivanje gostiju prema izložbenom prostoru te vođenje računa o postavu izložbe prilikom razgledavanja.

Izvođenje demokracije, kolektivni je participativni umjetnički rad nastao u suradnji s građanima, aktivistima, članovima inicijativi i radničkih kolektiva te političkih stranaka Srbije, Kosova i Sjeverne Makedonije.

Rad koji se sastoji od serije razgovora i društvenih igara sudionika, izložbeno je oblikovan kao multimedijska instalacija u prostoru. Projekt je inicirala organizacija Kiosk, izvodeći prvu fazu u Srbiji 2020. godine, dok je druga faza izvedena u Kosovu i Sjevernoj Makedoniji, u suradnji sa organizacijama DokuFest iz Prizrena i Kontrapunkt iz Skoplja.

Izložba će biti otvorena od 18:00 do 20:00 sati. Zainteresirani se mogu upisati – ovdje. Volonterski sati bit će upisani u volontersku knjižicu. 

Studentska prehrana

Student servis

Slobodno vrijeme

error: Sadržaj je zaštićen !!