svjetionik.scri.hr

JAVNI POZIV: Studenti, osmislite projekt i prijavite ga!

U tijeku je Javni poziv Studentskog centra Rijeka za prijavu projekata koji se odnose na kulturne, sportske, znanstvene i edukacijske aktivnosti koje su isključivo namijenjene studentima.

Imaš ideju? Odlično. Prijavi projekt i obogati riječki studentski život te standard. Rok je 6. 11.

Treća godina poziva

Podsjetimo, temeljem Zakona o obavljanju studentskih poslova, Studentski centar Rijeka obvezan je na temelju javnog poziva provoditi financiranje studentskih projekata, a sredstva se prikupljaju iz naknada Studentskom centru Rijeka u studentskim poslovima u iznosu 0,5 posto neto iznosa naknade izvođaču. Ovo je treća godina da se raspisuje javni poziv.

Temeljem Odluke o kriterijima za odabir projekata i postupku odabira aktivnosti mogu se prijaviti projekti koji se odnose na kulturne, sportske, znanstvene i edukacijske aktivnosti, primjerice projekti koji uključuju pomoć ranjivim skupinama studenata, projekti vezani uz ekologiju i održivi razvoj i slično.

Sport, edukacija, kulturne aktivnosti…

Najviše prijavljenih projekata ovih godina odnosilo se na sportske aktivnosti odnosno na edukacijske i kulturne aktivnosti.

O odabiru projekata i iznosu financiranja odlučuje Povjerenstvo za raspodjelu naknade za posredovanje pri obavljanju studentskih poslova, a čine ga dva predstavnika Studentskog centra Rijeka te tri predstavnika Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci. Studentski centar Rijeka u svim koracima od prijave do izvršenja projekata nudi pravnu i ekonomsku pomoć prijaviteljima.

Sve što je potrebno za prijavu dostupno je na našim službenim stranicima odnosno ovdje. (lj,h.)

Studentska prehrana

Student servis

Slobodno vrijeme

error: Sadržaj je zaštićen !!