svjetionik.scri.hr

OBILJEŽEN JUBILEJ: Studentski centar Rijeka djeluje kvalitetno i dobro te ima dobar imidž – SCRI proslavio 62. rođendan!


Prigodnom svečanošću koja je održana u Caffe baru Akvarij Studentski centar Rijeka proslavio je 62. rođendan.

Visoki je to jubilej za jednu ustanovu koja se brine o studentskom standardu studenata te spada u najstarije sastavnice Sveučilišta u Rijeci.

Svečanosti poput ove uvijek su prilika da se prisjetimo – svih djelatnika koji su desetljećima gradili Centar, ali studenata, koji čine središte njegove djelatnosti.

Povodom ovog događaja nazočnima se obratio predsjednik Upravnog vijeća SCRI prof.dr.sc. Alen Jugović.

-Lijepo je obilježavati rođendan, a ovaj 62. slave ga i radnici i svi djelatnici Centra. Prema onome što ja mogu vidjeti – SCRI djeluje kvalitetno, dobro, ima dobar imidž, i nadam se da ćemo u tom ritmu dočekati i 63. rođendan, rekao je prof.dr.sc. Alen Jugović, dodajući:

-SCRI je postavljen na dobrim temeljima, dobro je organiziran, a s novim rukovodstvom odnosno s novim ravnateljem Goranom Manestrom, mag. oec nadam se da ćemo nadograditi ono što je već izgrađeno. Poziciju imamo, studenti su naš temelj i moramo surađivati s njima. Ovo su izazovna vremena, cijene rastu, tu je kriza s energentima, ali mislim da je SCRI dovoljno jak i ima iskustva da prebrodi ono što je pred nama, zaključio je predsjednik Upravnog vijeća, čestitajući rođendan svima – kako u svoje ime tako i u ime rektorice prof.dr.sc. Snježane Prijić – Samaržija te cijelog riječkog Sveučilišta.

Ovaj jubilej poseban je po tome što je to naime bila prilika da se nazočnima predstavi i novi ravnatelj SCRI -a Goran Manestar, mag. oec., kojem upravo od 1. lipnja počinje teći četverogodišnji mandat.

Ravnatelj Goran Manestar, mag. oec., zahvalio se na povjerenju svima, a posebno Upravnom vijeću, uputio je zahvalu i bivšem ravnatelju mr. Dinku Jurjeviću i djelatnicima, koji su s njime uspješno surađivali.

Dodao je da se nada implementaciji i nekih svojih ideja, a u uskoj suradnji sa studentima i Radničkim vijećem SCRI -a, kao i radu u svrhu napretka Studentskog centra Rijeka – a sve kako bi svi bili zadovoljni. No, bolje je da moja djela za početak govore više nego riječi, zaključne su riječi ravnatelja Gorana Manestra, mag.oec na susretu, koji je zaokružen otvaranjem izložbe fotografija Foto grupe Baltazar pod nazivom “Dva za 62”.

prof.dr.sc. Alen Jugović. ravnatelj SCRI Goran Manestar, Janja Barac (SCRI) i Vesna Popović (MZO)

Studentska prehrana

Student servis

Slobodno vrijeme

error: Sadržaj je zaštićen !!