svjetionik.scri.hr

OBAVIJEST: Riječko sveučilište objavilo Natječaj za upis na diplomske studije u 2023./2024. ak. god.

Krenule su prijave za upis u I. godinu sveučilišnih prijediplomskih, sveučilišnih integriranih prijediplomskih i diplomskih studija te stručnih prijediplomskih studija Sveučilišta u Rijeci i njegovih sastavnica.

Prijave se podnose online putem Naciolnalnog informacijskog sustava odnosno mrežne stranice www.postani-student.hr.

Informacije o upisnim kvotama, školarinama, terminima prijava i dr. objavljene su u natječaju za upis u I. godinu studija i na mrežnim stranicama Sveučilišta/akademije/fakulteta/odjela.

Prijave za upis u I. godinu sveučilišnih diplomskih i stručnih diplomskih studija podnose se online, putem Nacionalnog informacijskog sustava za prijavu diplomskih studija (NISpDS) i to za upis na studije: Fakulteta informatike i digitalnih tehnologija, Fakulteta za fiziku, Fakulteta zdravstvenih studija, Filozofskog fakulteta, Građevinskog fakulteta te Sveučilišta u Rijeci (za sveučilišni diplomskih studij Politehnika i informatika – redoviti status). Prijave za upis na studije ostalih sastavnica Sveučilišta u Rijeci podnose se izravno visokim učilištima. Informacije o upisnim kvotama, školarinama, terminima prijava i dr. objavljene su u natječaju za upis u I. godinu studija i na mrežnim stranicama Sveučilišta/akademije/fakulteta/odjela.

Budi i ti UNIRI

Letak – Studiraj na Sveučilištu u Rijeci! (popis studijskih programa u 2022./2023.)

Studentska prehrana

Student servis

Slobodno vrijeme