svjetionik.scri.hr

PRIZNANJE: Rektorica uputila zahvalu ravnatelju SCRI -a i djelatnicima koji su bili uključeni u posjet predsjednika

U sklopu posjeta Primorsko-goranskoj županiji, sredinom travnja predsjednik RH Zoran Milanović dočekan je i na Sveučilištu u Rijeci.

Predsjednika RH i njegove suradnike tom prilikom primili su rektorica prof. dr. sc. Snježana Prijić-Samaržija sa svojim suradnicima i predstavnicima gospodarstva, a tada su prezentirane aktivnosti i projekti koji se na Sveučilištu provode u sklopu programa transfera znanja prema gospodarstvu, za što je predsjednik iskazao veliko zanimanje.

U realizaciji ovog posjeta sudjelovao je i Studentski centar Rijeka, a u dijelu pripreme svečanog ručka za uzvanike.

U svrhu toga, rektorica riječkog Sveučilišta prof. dr. sc. Snježana Prijić – Samaržija uputila je zahvalu ravnatelju mr. Dinku Jurjeviću i djelatnicima koji su bili uključeni u pripremanje ovog posjeta.

Zahvali se pridružio i Ured rektorice.

U cijelosti prenosimo spomenuti dokument.

Poštovani gospodine ravnatelju,

nakon završenog prvog službenog posjeta predsjednika Republike Hrvatske gospodina Zorana Milanovića Sveučilištu u Rijeci koristim ovu prigodu zahvaliti Vam se u svoje osobno ime te u ime mojih suradnica na pomoći u realizaciji događanja kojima smo željeli na najpriličniji način, a prilagođeno visokom protokolu, dočekati uvaženog gosta sa suradnicima.

Hvala Vam na vrhunskoj ponudi i usluzi, a prije svega na brzoj prilagodbi koju je posjet ovako uvaženog gosta zahtijevao.

Ljubazno Vas molimo da naše zahvale prenesete svim svojim djelatnicima koji su bili dio našeg događanja: Draženu Tržiću, Ivanu Čemeljiću, Antoniu Tadiću, Jadranki Fičko, Željki Pavlović, Oliveru Suljagiću, Sanjinu Štajduharu, Borisu Kaliću, Željku Lošiću i Gjemajlu Kelmendiju.

Posebnu zahvalu upućujemo kolegici Ireni Rumora koja nas je svojim savjetima i preporukama pratila cijelo vrijeme, strpljivo prilagođavala količine, vrijeme i izbor. Vjerujemo da bi bez njene pomoći organizacija posjete bila puno teža.

Dozvolite da Vam na kraju prenesemo čestitke i pohvale svih uvaženih uzvanika.

Zadovoljstvo je u sastavu Sveučilišta imati tako organiziranu i učinkovitu sastavnicu. Srdačno, s poštovanjem,

prof.dr.sc. Snježana Prijić – Samaržija.

Studentska prehrana

Student servis

Slobodno vrijeme