svjetionik.scri.hr

SAMOOSNAŽIVANJE KROZ DIGITALNU FOTOGRAFIJU: Klik za samopuzdanje u GKR

Američki kutak Gradske knjižnice Rijeka poziva mlade na radionicu samoosnaživanja kroz digitalnu fotografiju. Sve što trebaju imati je mobitel s kamerom, prenosi portal za mlade Moja Rijeka.

Radionica traje osam tjedana i započinje 6. ožujka, a održavat će se srijedom od 17 do 19.30 sati u prostorijama Gradske knjižnice Rijeka.

„Kroz 8 susreta radit ćemo na svom rastu, upoznavanju onih dijelova sebe koje možda potiskujemo ili još ne znamo da postoje, a sve to kroz učenje o fotografiji i pravljenju zajedničkog fotoalbuma u kojem prikazujemo tko smo mi zapravo i zašto svaka osoba ima vrlo jak potencijal da nadmaši svoja razmišljanja, svoje percepcije i tegobe.“ poručuju iz Gradske knjižnice Rijeka.

Prijave se primaju putem obrasca ovdje i vrijede za svih 8 radionica.

S Elianom Katarinom Polić, diplomiranom psihologinjom i antropologinjom, mladi će imati priliku  naučiti više o svom autoportretu, percepciji drugoga pored sebe, načinu na koji emocije funkcioniraju, njihov udio u životu, apsurdnost ovog svijeta, bitnost pokreta, kreativnosti te gledanje na okoliš nekim drugim očima i vidicima.

Studentska prehrana

Student servis

Slobodno vrijeme