svjetionik.scri.hr

RIJEKA CITY CARD TORPEDO: Novu karticu i upis prava obavi na Kampusu ili na Ekonomskom fakultetu

Do 10. listopada studenti Sveučilišta u Rijeci izradu nove RCC (Rijeka CityCard Torpedo) kartice i upis prava za putnu kartu za tekući mjesec (usluge KD Autotrolej) mogu odraditi i na Kampusu – konkretno na Filozofskom fakultetu (prizemlje – prostorije Studentskog zbora Filozofskog fakulteta u Rijeci ) i na Ekonomskom fakultetu u Rijeci.

Riječ je o privremenim prodajnim mjestima.

Radno vrijeme prodajnog mjesta na Filozofskom je od ponedjeljka do petka od 9 do 17 sati, a onog koji se nalazi na Ekonomskom fakultetu je od 8 do 16 sati.

Što je RCC odnosno Rijeka CityCard Torpedo – dostupno je ovdje.

Nakon prvog upisa prava svako sljedeće produženje prava student može obaviti na prodajnim mjestima prijevoznika (u Rijeci; Jelačićev trg 3 i Delta bb te u Opatiji: Velog Jože 1), zatim na kioscima Tisak plus odnosno Inovina, ali i putem web servisa Rijeka CityCard.

Studentska prava inače se upisuju do 10. dana u mjesecu.

POPIS DOKUMENTACIJE

Dokumentacija potrebna za nove korisnike (važno za brucoše):

-važeći osobni dokument (osobna iskaznica ili putovnica)

– potvrda o boravištu ukoliko student nije iz Rijeke

– rješenje ili potvrda jedinice lokalne samouprave (JLS) koje sufinanciraju studentske kategorije

Redoviti studenti koji već imaju karticu i nemaju nikakvih izmjena u načinu korištenja prijevoza kod upisa prava moraju priložiti važeću RCC karticu.

Sveučilište u Rijeci redovitim studentima sufinancira pokaznu kartu s 27 posto od njezinog ukupnog iznosa, a JLS s 33 posto,

Svi studenti koji prava za listopad kupe po punoj cijeni mogu dodatno do 10. listopada izvršiti korekciju prava na prodajnim mjestima te će im se u tom periodu izvršiti povrat novčanih sredstava.

Redoviti cjenik i uvjeti korištenja prijevoza objavljeni su na stranicama KD Autotrolej odnosno ovdje.

Redoviti studenti koji produžuju postojeću kategoriju, a za koje su fakulteti dostavili popise o nastavku studiranja, kupnja po subvencijama na kioscima Tisak plus i Inovine, te putem web servisa Rijeka CityCard za listopad bit će omogućena od 27. 9. 2021. do 10. 10. 2021. (lj.h.)

Studentska prehrana

Student servis

Slobodno vrijeme

error: Sadržaj je zaštićen !!