svjetionik.scri.hr

SLOBODNO VRIJEME: Filmski ponedjeljak započeo hitom – Venom 2

Krenula je nova aktivnost Službe za organizaciju slobodnog vremena studenata Studentskog centra Rijeka – Filmski ponedjeljak.

Prvi film je već odgledan, a radilo se o SF- u Venom 2, kojeg je pogledao 20 studenata. Zainteresiranost za ovu aktivnost je bila velika te je bilo prijavljeno više od 70 osoba.

Naslov filma odabrali su studenti glasovanjem na facebook stranici Slobodno vrijeme -Studentskog centra Rijeka te je Studentski centar Rijeka osigurao besplatne ulaznice za kino za sve prijavljene.

-Sviđa mi se da se na taj način možemo upoznati s više studenata. Odlična ideja, prilika za upoznat ljude. Ugodna atmosfera, odličan film i super društvo. Sve je bilo super – od ideje pa do organizacije i provdebe – samo su neki od dojmova studenata koji su odlučili večer ponedjeljkom začiniti sedmom umjetnošću i naravno – nezaobilaznim kokicama.

Služba za organizaciju slobodnog vremena s ovom pričom ide dalje – stoga svi oni koji ovog puta nisu stigli ili nisu znali za odlazak u kino – nemaju razloga biti tužni.

Sljedeći Filmski ponedjeljak održati će se već 15. studenoga, a uskoro studente i studentice očekuju nove aktivnosti slobodnog vremena poput večeri društvenih igara, kulturne srijede, pub kvizovi itd.

Stoga pratite naše društvene stranice ili portal Svjetionik, ali i proslijedite ovu vijest prijatelju ili prijateljici…

Jer tko odbija dobar film, uz dobro društvo?! (lj.h.)

Studentska prehrana

Student servis

Slobodno vrijeme