svjetionik.scri.hr

SLOBODNO VRIJEME: Speed dating s dramom i Škakljive situacije na pozornici i iza nje

Ponovno surađujemo s riječkim kazalištem Ivana pl. Zajca, a u kontekstu promocije kazališne umjetnosti u Rijeci, te u kontekstu organizacije slobodnog vremena studenata.

Naime, riječko kazalište Ivana pl. Zajca u srijedu, 6.3. u novoj Gradskoj knjižnici Rijeka, organizira druženje s glumicama i glumcima HNK Ivana pl. Zajca u neobičnom formatu: speed datingu.

Riječ je o kratkim sastancima u dvoje za stolom i prilici da osobno nekoga upoznate i razmijenite s njim nekoliko rečenica.

-Svi koji dođu moći će tako provesti nezaboravne tri minute nasamo, oči u oči s vašom najdražom glumicom ili glumcem i pitati ih i reći im ono što možda već dugo želite. Da bi cijeli događaj protekao što opuštenije, organiziramo i ohrabrivanje i zagrijavanje prije samoga početka speed datinga.  Bit će to zajednički razgovor o škakljivim situacijama. Glumice i glumci povjerit će nam kad su se osjećali neugodno, nesigurno, zbunjeno ili im se samo dogodilo nešto smiješno na pozornici ili iza nje…, najavljuju organizatori.

Zbližavanje je i u životu i u kazalištu snažnije ako se usudimo biti ranjivi, a i nasmijati se samima sebi, istakli su.

-Nadamo se da će i ovaj speed dating postati jednom od onih „škakljivih situacija“ koju će pamtiti i prepričavati i glumci i publika. Druženje počinje u 18 sati, ulaz je besplatan, poručili su u riječkom kazalištu.

Najava nije potrebna.

Studentska prehrana

Student servis

Slobodno vrijeme