svjetionik.scri.hr

EduDoc SVKRI: Pokrenuta nova mrežna stranica za studente doktorskih studija

Na mrežnim stranicama Sveučilišne knjižnice dostupan je “EduDoc SVKRI”, novo virtualno mjesto za studente doktorskih studija.


Svojim sadržajem prati proces pisanja i izdavanja radova te sadrži vrijedne informacije o pretraživanju literature, upravljanju i pohrani informacija, objavljivanju radova u časopisima i institucijskom repozitoriju te vidljivosti radova. 

Stranica sadrži i društveni dio s najnovijim vijestima i obavijestima za studente doktorskih studija, mogućnost prijave na mailing listu za primanje najnovijih obavijesti i mogućnost pridruživanja Facebook grupi „Doktorandi UNIRI“ koja je osnovana sa ciljem stvaranja novoga kanala za povezivanje i komunikaciju studenata doktorskih studija Sveučilišta u Rijeci.


-Ponukani velikim interesom studenata doktorskih studija za program cjeloživotnog učenja „Informacijski alati za istraživače“ uvidjeli smo potrebu za stvaranje mrežnog mjesta koje će ponuditi sveobuhvatne informacije o procesu pisanja i izdavanja radova, ali ponuditi i nove mogućnosti za komunikaciju studenata doktorskih studija, novodi se iz ove ustanove.

Mrežnoj stranici EduDoc SVKRI možete pristupiti ovdje.

Studentska prehrana

Student servis

Slobodno vrijeme

error: Sadržaj je zaštićen !!