svjetionik.scri.hr

IZDAŠAN BUDŽET: Raspisan natječaj za financiranje studentskih projekata

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci (SZSUR) i Studentski kulturni centar (SKC) raspisali su natječaj za financiranje studentskih projekata iz kulture i umjetnosti u 2022. godini.

Natječaj za programe iz kulture i umjetnosti provodi SKC, a sve ostale kategorije provodi SZSUR.

Rok za podnošenje prijava je 25. siječnja 2022. godine. Natječaj je otvoren do 25. siječnja 2022. godine, a ukupna sredstva koja se raspoređuju iznose 520.000 kuna.

Cilj ovakvih natječaja je potaknuti studente i studentske organizacije na provođenje većeg broja aktivnosti i projekata, doprinjeti podizanju kvalitete života studenata Sveučilišta u Rijeci te osvijestiti akademsku zajednicu o volonterskom djelovanju u široj zajednici.

Također, cilj je što bolje informirati i educirati studente o osnovama prijavljivanja projektnih ideja, provođenju projekata i o projektnom upravljanju.


Ove godine na natječaj SKC-a prijavljuje se pristupom aplikaciji na www.natjecaj.uniri.hr koja sadrži sve kategorije projekata, one koje provodi Studentski zbor te Studentski kulturni centar. 

Prijavitelji se mole da pažljivo prouče kategorije, odaberu onu kojoj pripada njihov projekt i prijave ga za financiranje.

Pojedini projekt možete prijaviti samo u jednoj kategoriji.

Prijave zainteresirani mogu predati i putem veze www.natjecaj.uniri.hr

Studentska prehrana

Student servis

Slobodno vrijeme

error: Sadržaj je zaštićen !!