svjetionik.scri.hr

POZIV: Prijavi svoj rad i sudjeluj na Sajmu studentskih radova

Studentski kulturni centar u Rijeci (SKC) poziva sve zainteresirane APURI studentice i studente da prijave svoje radove i sudjeluju na Sajmu studentskih radova u Galeriji SKC -a. Rok je – kraj ovog tjedna (15. svibnja).

-Zbog iznimnog uspjeha projekta Rijeka umjetnosti (koji je bio dio službenog programa otvorenja EPK Rijeka 2020) te obostranog zadovoljstva izlagača i publike, napokon nastavljamo u sličnom tonu i pozivamo studentice i studente da sudjeluju na ovogodišnjem Sajmu studentskih radova, navode organizatori.

-Pozivamo studentice i studente da prijave svoje najbolje radove koji će oživjeti izvan njihovih ateljea, radove koji će se rado „udomiti“, radove na koje su toliko ponosni da ih jedva čekaju izložiti javnosti!, naglašava se dalje.

Tko može sudjelovati?

Prijaviti se mogu i APURI alumni (diplomirali u protekle 2 godine). Prijave se vrše online, ispunjavanjem pristupnog obrasca.

Online prijavi pristupa se upisivanjem vlastitog elektroničkog identiteta u AAI@EduHr sustavu (adresa povezana s UNIRI korisničkim imenom), dok alumni svoje prijave mogu poslati na e-mail skc.galerija@gmail.com s naznakom ART HOC – PRIJAVA (potrebno je priložiti kratki životopis, fotografije prijavljenih radova te kratki opis rada s dimenzijama).

O izložbi?

Izložba će se održati u četvrtak, 2. lipnja 2022., od 15 do 20 sati u Galeriji SKC.

Cilj je izložbe povećanje vidljivosti studentskih radova u lokalnoj zajednici te povezivanje APURI studentica i studenata s građanima Rijeke i širom javnosti. Tijekom jednodnevnog događaja izlagačice i izlagači će prikazati svoje radove, povezati se s građankama i građanima te potencijalno stvoriti prostor za buduće suradnje.

Studenticama i studentima prilika je ovo i za stjecanje praktičnog iskustva, razvoja prezentacijskih vještina, dok će se javnosti prezentirati prednost unikatnog umjetničkog rada u odnosu na komercijalni proizvod.

Za sva dodatna pitanja tu je i email: skc.galerija@gmail.com.

Studentska prehrana

Student servis

Slobodno vrijeme

error: Sadržaj je zaštićen !!