svjetionik.scri.hr

SPORT I REKREACIJA: Sprave za vježbanje dobili i korisnici SN Ivan Goran Kovačić

Nakon Kampusa odnosno opremanja SN Trsat raznim sportskim sadržajima – sport se polako širi i na naše drugo naselje – Ivan Goran Kovačić (IGK -a).

Naime, mogućnost vježbanja na otvorenome dobili su i studenti spomenutog naselja, budući da su ovih dana postavljene sprave za takav tip rekreacije. Sprave, njih četiri, nalaze se između objekata III i IV. Vježbanje je moguće bez prethodne najave.

Osim ove mogućnosti IGK -a nudi još opcija za sve one koji se žele baviti sportom. Radi se o malom nogometu, stolnom tenisu, šahu, badmintonu, košarci, a tu je i teretana te mogućnost prakticiranja gimnastike i vježbi istezanja.

Vježbaj i treniraj, te prati naše društvene mreže ili portal – jer su u planu sportski turniri te zajednički treninzi.

I da…za lakše snalaženje u sportskoj ponudi spomenutog naselja donosimo i mali preglednik.

Mali nogomet

Mali nogomet može se igrati na igralištu u sklopu Studentskog naselja Ivan Goran Kovačić. Na recepciji je moguće posuditi loptu za nogomet, uz predočenje domske iskaznice i to svakim danom od 7 do 22 sata.

Stolni tenis

Stol za stolni tenis postavljen je na igralištu Studentskog naselja Ivan Goran Kovačić. Oprema za igranje se također posuđuje na recepciji uz predočenje domske iskaznice. Posudba je organizirana svakim radnim danom od 7 do 22 sata.

Šah

Svi koji vole ovu igru – mogu šahovsku ploču posuditi također na recepciji uz predočenje domske iskaznice koja radi svakim danom od 7 do 22 sata.

Badminton

Badminton se može igrati na igralištu u sklopu Studentskog naselja Ivan Goran Kovačić. Na recepciji je moguće posuditi mrežu, rekete i loptice za badminton, također uz predočenje domske iskaznice i to svaki dan od 7 do 22 sata.

Košarka

I košarka se može igrati na igralištu u sklopu Studentskog naselja Ivan Goran Kovačić, a na recepciji je moguće posuditi loptu. Proces posudbe je isti kao i za prethodnu opremu – uz predočenje domske iskaznice i u vrijeme kada radi recepcija od 7 do 22 sata.

Odbojka

Odbojka se može igrati na igralištu u sklopu Studentskog naselja Ivan Goran Kovačić. Na recepciji je moguće posuditi loptu za odbojku te mrežu, također uz predočenje domske iskaznice – svakim radnim danom od 7 do 22 sata.

Teretana

Teretana se nalazi u prostoriji između radione i terase uz objekt 1, a otvorena je svaki dan od 7 do 24 sata, uz pauzu od sat vremena  (od 13 do 14 sati) radi obavljanja čišćenja i dezinfekcije prostora. Teretanu koriste korisnici smještaja u Studentskom naselju Ivan Goran Kovačić koji su na recepciji platili godišnju članarinu. Ključ za ulazak u teretanu korisnik zadužuje na recepciji. Teretanu smiju koristiti samo oni korisnici smještaja koji potpišu Izjavu o korištenju teretane te koji poštuju Kućni red o korištenju teretane. Sve to se također potpisuje na recepciji Studentskog naselja Ivan Goran Kovačić.

Gimnastika i istezanje

Studentima je pružena mogućnost bavljenja gimnastikom te izvođenja vježbi istezanja. Prostor za istezanje i gimnastiku nalazi se na 9. katu objekta 1 u Studentskom naselju Ivan Goran Kovačić. Ključ prostora korisnik smještaja zadužuje na recepciji.

Inače, sve informacije vezane za spot moguće je dobiti na email: drazen.vukelic@scri.uniri.hr  

Studentska prehrana

Student servis

Slobodno vrijeme

error: Sadržaj je zaštićen !!