svjetionik.scri.hr

NOVI OBJEKT: Radovi gotovi, Studentski centar Rijeka uskoro otvara svoj sedmi Caffe bar – Dentinu

Nakon višemjesečnih radova – interijer ugostiteljskog objekta Caffe bara Dentina – koji se nalazi u sklopu Fakulteta dentalne medicine Rijeka (Krešimirova 40/42) – kompletno je gotov te se uskoro očekuje njegovo otvorenje, najavljuje ravnatelj SCRI -a mr. Dinko Jurjević.

Sedmi caffe bar

Bit će to sedmi caffe bar u portfelju Centra – uz Reful, Andreu, Formulu, Akvarij, Infuziju i UniRi te ujedno 16- ti ugostiteljski objekt od ukupnog broja s koliko trenutno upravlja ova sastavnica riječkog Sveučilišta – uz restorane Kampus, Index i Mini, bistroe Mul, PravRI, RiTeh i Pomorac te buffea Medicinar i Start.

No, time ovaj niz neće stati s obzirom na to da se radi i na otvorenju objekta Slatko i slano (Korzo) i još jednog objekta koji će se nalaziti u okviru Ekonomskog fakulteta u Rijeci, a sve u skladu s poslovnom misijom da se Centar svojom ponudom približi – studentima.

Podsjetimo, Caffe bar Dentina otvara se za potrebe studenata Fakulteta dentalne medicine Rijeka kao i za one studente koji obavljaju praksu u sklopu Kliničkog bolničkog centra. Objekt će nuditi tople i hladne napitke, razna pića, sendviče, slastice, voće.

Inicijator ove investicije je ravnatelj KBC – a dr. Alen Ružić još u vrijeme dok je obnašao dužnost predsjednika Upravnog vijeća SCRI -a, a akciju je odmah podržala dekanica Fakulteta prof. prim.dr.sc. Sonja Pezelj – Ribarić.

Moderan interijer

Interijer je vrlo moderno uređen – prevladavaju tople boje – žuta, smeđa i bež, prirodni materijali – drvo, a stolice u tapecirane u moderan tekstil.

-U uređenje objekta su uložena značajna sredstva SCRI -a, jer je isti bio u derutnom stanju. Trebalo je riješiti problem vlage, promijeniti kompletnu instalaciju – struju, vodu. Urediti sanitarne čvorove, podove, postavljena je nova stolarija te kupiti modernu ugostiteljsku opremu i cijeli prostor opremiti inventarom za goste, rekao nam je ravnatelj mr. Jurjević. (lj.h.)

Studentska prehrana

Student servis

Slobodno vrijeme

error: Sadržaj je zaštićen !!