svjetionik.scri.hr

PROMOCIJA STUDENTSKOG ŽIVOTA: Učenici Ekonomske škole iz Pule upoznali Studentski centar Rijeka

Učenici srednje Ekonomske škole u Puli, posjetili su Studentski centar Rijeka te se upoznali s radom i sadržajima ove sastavnice riječkog Sveučilišta.

Za obilazak su bili zaduženi naši Alen Kasić i Ivana Petak, a učenici su tom prilikom razgledali jednu studentsku sobu, dnevni boravak u paviljonu 1, teretanu, učionu i praonicu.

– Cilj posjeta je da se učenici upoznaju s Kampusom odnosno mogućnostima koje se ovdje nude ako se odluče za studij na riječkom Sveučilištu. Naši učenici nisu orgraničeni samo na studij iz ekonomskog područja. A osim toga Rijeka je grad na moru pa za one kojima je teško odvojiti se od njega – ovo mjesto je idealno za njih, rekao nam je profesor u ovoj školi Erol Ćurt.

Oduševio ih je standard i moderan izgled sobe, opremljenost teretane kao i dnevnog boravka – toliko da su neki odmah zaigrali stolni tenis ili šah. Bila je to prilika i za neka konkretna pitanja – tipa do kada radi teretana, tko je sve može koristiti, upoznali su se s načinom funkcioniranja praonice, objekata prehrane, “domskom” iskaznicom i još puno toga.

Posjet je završio okrjepom u restoranu Kampus.

Studentska prehrana

Student servis

Slobodno vrijeme

error: Sadržaj je zaštićen !!