svjetionik.scri.hr

RAZMJENA IDEJA I ZNANJA: Dani e-učenja na Sveučilištu u Rijeci

U organizaciji Povjerenstva za online učenje Sveučilišta u Rijeci, 28. i 29. lipnja 2022. godine u prostorijama Građevinskog fakulteta i Fakulteta informatike i digitalnih tehnologija na Kampusu Sveučilišta u Rijeci bit će održani Dani e-učenja.

Dani e-učenja posvećeni su razmjeni ideja, znanja i dobrih praksi među nastavnicima i studentima, a uključuju predstavljanje udžbenika posvećenog e-učenju, niz predavanja, predstavljanja primjera dobre prakse te okrugli stol na temu “Kako iskoristiti dosadašnje iskustvo za bolje obrazovanje sutra”.

Nastavnicima su namijenjene i četiri radionice o različitim alatima e-učenja.

Budući da je broj sudionika na radionicama ograničen, za sudjelovanje na istima je potrebno ispuniti online prijavni obrazac koji se nalazi na poveznici https://forms.gle/s6CgBkz8p2XHfx7v5.

Cjelokupan program Dana e-učenja, koji se nalazi na poveznici https://www.paperturn-view.com/?pid=MjU251496, odvijat će se onsite, dok je jednu radionicu moguće pratiti i online.

Ulazak automobila u garažu Građevinskog fakulteta i Studentskog centra bit će omogućen automatskim dizanjem rampe pola sata prije događanja.

Studentska prehrana

Student servis

Slobodno vrijeme

error: Sadržaj je zaštićen !!