svjetionik.scri.hr

UPOZNAJTE NAŠE OBJEKTE: Caffe bar Akvarij – više od ugostiteljskog objekta

Caffe bar Akvarij jedini je naš kompletno ostakljen ugostiteljski prostor, a nalazi se odmah do restorana Kampus.

Akvarij je više od samog caffe bara budući da osim ugostiteljske usluge kroz akademsku godinu služi i kao konferencijsko – prezentacijska dvorana.

Stoga je Akvarij domaćin mnogih predavanja, konferencija, seminara, tečajeva, radionica, poslovnih sastanaka koji se održavaju na Kampusu, a u cijenu najma ovog prostora ide i kompletna tehnička oprema: projektor, projekcijsko platno, laptop, govornica, mikrofon, flipchart, wireless Internet, televizor, kamera i slično.

Akvarij zapravo ima dvije dvorane koje se mogu iznajmiti – jedna se nalazi u prizemlju a druga u okviru caffe bara.

Osim ove mogućnosti, organizatori se vrlo često odlučuju i za našu uslugu cateringa, što definitivno upotpunjuje sam događaj. Kod takve opcije ponuda cateringa uvijek se prilagođava prigodi.

Kada je riječ o ugostiteljskoj ponudi Akvarij nudi tople i hladne napitke, pekarske proizvode, u ponudi ima razne dnevno pripremljene sendviče i slastice, a za vrijeme lijepog vremena pauza za kavu obavezno se seli na njegovu terasu.

Ugodni i moderno opremljen ambijent od nedavno je obogatio i akvarij s ribicama u pravom smislu riječi – jer kakav bi to bio Akvarij bez onog pravoga, zar ne?

Kako ovom prostoru gravitira više tisuća studenata i mladih ljudi dnevno, vanjski dio može biti idealan i za postavljanje prezentacijskog štanda.

Stoga, predstavite svoje usluge ili proizvode koristeći infrastrukturu i opremu Studentskog centra Rijeka!

Sve se te informacije o navedenim mogućnostima mogu dobiti putem emalova – irena.rumora@scri.uniri.hr, najamprostora@scri.uniri.hr; scri.uniri@scri.hr.

Studentska prehrana

Student servis

Slobodno vrijeme

error: Sadržaj je zaštićen !!