svjetionik.scri.hr

STUDENTSKO NATJECANJE: Otvorene prijave za L’Oréal Brandstorm

Počele su prijave za L’Oréal Brandstorm – jedno od najvećih međunarodnih studentskih natjecanja koje već preko 30 godina studentima širom svijeta pruža priliku da izraze svoje talente i inovativnost, usvoje nova znanja i dobiju priliku povezati se s kompanijom. Natjecanje okuplja brojne studente iz cijelog svijeta pa tako i naše regije, koji organizirani u timove od troje pokušavaju osmisliti kreativno rješenje za jedan od stvarnih izazova pojedinog branda ili L’Oréal Grupe.

Ovogodišnji zadatak Brandstorma je kreiranje rješenja koja bi unaprijedila upotrebu tehnologije u svijetu profesionalne njege kose: novi proizvodi, usluge, poslovni planovi, aplikacije ili sl. koji bi unaprijedili poslovanje i korisničko iskustvo. Pobjednički tim na razini regije (Hrvatska i Srbija) dobit će priliku u sklopu svjetskog finala u Londonu sudjelovati u borbi za glavnu nagradu: tromjesečnu plaćenu praksu u L’Oréalovom sjedištu u Parizu, uz pokrivene troškove boravka.

Poziv na ovo natjecanje otvoren je za mlade do 30 godina, a zainteresirani studenti se mogu prijaviti do 25. ožujka 2024. godine, putem online platforme https://brandstorm.loreal.com/en.

Više informacija možete dozanti na službenoj stranici natjecanja ovdje.

Studentska prehrana

Student servis

Slobodno vrijeme