svjetionik.scri.hr

UPOZNAJTE NAŠE OBJEKTE: Bistro Mul – naša je oaza uz more

Prehrana Studentskog centra Rijeka organizirana je na 15 lokacija, a kako se bliži početak akademske godine odlučili smo na našem portalu Svjetionik započeti sa serijom članaka –  Upoznajte naše objekte.

Ciklus otvaramo našim najudaljenijim ugostiteljskim objektom – Bistrom Mul, koji se smjestio u prizemlju zgrade Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Iki, u ulici Primorska 46. Mul je otvoren 2014. godine.

Ovo je mjesto idealno za opuštanje; dvije terase – jedna ispred samog objekta, a druga nešto dalje – u parku ispred pročelja Fakulteta.

Stoga bilo da uživate u kavi, snacku ili toplom jelu kojeg priprema naš kuhar Sandro Fabijančić – adut Bistroa je zapravo ambijent odnosno lokacija; blizina mora, šetnica u neposrednoj blizini te prekrasan pogled na morsku pučinu, pa još dalje – na Rijeku i kvarnerske otoke. Odmaknite se od stresa!

Interijer je vrlo moderan, a od nedavno i proširen. Preporuka: upitajte konobaricu za aktualnu ponudu, a ono što nudimo može se istražiti i na našim službenim stranicama.

Bistro Mul nudi dnevno tri menija, a u špici pripremi te posluži i do 200 obroka. Od snacka tu je standardna ponuda koju čine sendviči, kroasani, muffini. No kada je riječ o toplim jelima – posebnost su variva, pohano povrće te povrtne maneštre. Usluga je brza i ugodna.

Cijene su prihvatljive i za vanjske goste, budući da se objekt zapravo nalazi na Opatijskoj rivijeri, vrlo jakoj turističkoj lokaciji.

Svi naši objekti pa tako i Mul, opremljeni su WiFi-jem, a plaćanje je moguće karticama odnosno beskontaktno i kontaktno.

Radno vrijeme Bistroa je od 7:30 do 15 sati. Subotom, nedjeljom i praznikom – zatvoreno. (LJ.H.)

Studentska prehrana

Student servis

Slobodno vrijeme