svjetionik.scri.hr

STUDENTSKI PROJEKTI: Održana radionica SCRI -a, prijave za novu otvorene do daljnjega

Iza nas je radionica pisanja projekata na koju se odazvalo dvadesetak studenata s različitih fakulteta Sveučilišta u Rijeci.

Podsjetimo, Studentski centar Rijeka organizirao je radionicu pisanja projekata temeljem Javnog poziva koji se odnose na kulturne, sportske, znanstvene i edukacijske aktivnosti koje su isključivo najmijenjene studentima.

Radionici su se odazvali studenti koji imaju plan prijaviti i provesti novo izdanje višegodišnjeg projekta odnosno planiraju nadogradnju i proširivanje prethodno provedenih projekata. Bilo je i onih koji će se po prvi puta aplicirati ili su već imali okvrinu ideju – ali im je bila potreba pomoć oko njezine razrade, saznali smo od Snježane Šimeg, mag.sanit.ing.,koja je vodila i osmislila ovu radionicu.

Na radionici su obrađene bitne teme i specifični slučajevi, te su istaknuti propusti koji su se do sada javljali prilikom prijava studentskih projekata na ovaj Javni poziv.

-Nadam se da će nakon ove radionice svim polaznicima biti lakše osmisliti plan provedbe svojeg projekta i da će ga na kraju i prijaviti, rekla nam je Snježana Šimeg.

U slučaju veće zainteresiranosti postoji mogućnost da se održi još jedna radionica, prijave su i dalje otvorene putem linka – https://forms.gle/tMsqpi5d1V2wbGMt9   

Sve informacije, podatke i dokumente za prijavu na Javni poziv dostupno je na linku https://www.scri.uniri.hr/student-servis/studentski-projekti

Za sva pitanja tu je email projekti@scri.hr ili broj telefona +385 99 529 4293.

Studentska prehrana

Student servis

Slobodno vrijeme

error: Sadržaj je zaštićen !!