svjetionik.scri.hr

AUTOPORTRET: SKC -e organizira besplatne radionice Kako prezentirati sebe – uključi se!

Ususret Sajmu studentskih radova, u suradnji s Uredom za karijere Sveučilišta u Rijeci i asistencije s Akademije primjenjenih umjetnosti, SKC organizira radionice na temu kako prezentirati sebe i svoj umjetnički rad.

Izuzetno korisne radionice namjenjene su svima koje i koji žele:

Izlagati na Sajmu studentskih radova
Naučiti prezentirati sebe i svoj umjetnički rad
Pripremiti se za izlazak iz akademskog svijeta
Naučiti izraditi portfelj, životopis, umjetničku biografiju i još puno toga…

Pripreme za Sajam studentskih radova započinju upravo radionicom stjecanja vještina koje će osnažiti mlade umjetnice i umjetnike u promoviranju vlastitog umjetničkog rada. Ponudit će se korisne smjernice i savjeti za pisanje životopisa i portfelja, uspješno prezentiranje vlastitog rada te odgovoriti na sva potencijalna pitanja i nedoumice.

Radionicom se tako nastoji usmjeriti studentice i studente umjetničkog područja te im pomoći osvijestiti vlastite potencijale neophodne za izlazak iz akademskog svijeta i pripremu za tržište rada.

RADIONICA PISANJA PORTFOLIA I UMJETNIČKE IZJAVE – srijeda, 10.5. u 18 sati.

Prva radionica posvetit će se temi artist statementa i portofolia. Uz vodstvo kustosice Katarine Podobnik (APURI) pripremat će se portfelji, umjetničke biografije i umjetničke izjave (artist statement) kroz kratko predavanje i radionicu pisanja dobrih primjera biografije/izjave.

RADIONICA PISANJA ŽIVOTOPISA I PREZENTIRANJA VLASTITOG RADA – četvrtak, 11.5. u 18 sati.

Kroz suradnju SKC-a i Ureda za karijere Sveučilišta u Rijeci, voditeljica ureda Nikoleta Zubić održat će radionicu pisanja životopisa i prezentiranja rada kojom se nastoji usmjeriti i osnažiti mlade umjetnice i umjetnike, osvijestiti im te izbrusiti njihove vještine.

Sudjelovanje na radionici je potpuno besplatno te nisu potrebne prijave. Radionica je namijenjena svim izlagačima na proljetnom Sajmu studentskih radova, primarno APURI studenticama i studentima, ali i svim zainteresiranim mladim osobama koji se bave umjetnošću.

FB event

Insta objava

WEB objava

Studentska prehrana

Student servis

Slobodno vrijeme