svjetionik.scri.hr

BOŽIĆNE INSTALACIJE: Za blagdane odaberi i pokloni poruku…

Nastavljamo u božićno – novogodišnjem ozračju, čija je čarolija kako je jednom rekao engleski književnik Charles Dickens, utkana u samom njihovom nazivlju.

Naime, u restoranu Kampus, Mini i Index, a u okviru Odjela za organizaciju slobodnog vremena studenata Studentskog centra u Rijeci, postavljene su tri instalacije u obliku božićnog drvca, Djeda Mraza i božićne kuglice.

Svaka instalacija na sebi sadrži male šarene papiriće s otisnutim citatima koji su preuzeti iz knjiga Mali princ, Medvjedić Winnie Pooh, ali i poznatih osoba.

Riječ je zapravo o porukama koje su napisane na hrvatskom i engleskom jeziku te ih studenti mogu “otrgnuti” s instalacija te ih tako uzeti za sebe ili ih mogu primjerice za ove blagdane pokloniti nekome.

Ovo je još jedna originalna ideja koja dolazi od naših studenata, točnije za ovu ideju zaslužna je Ivana, studentica Akademije primijenjenih umjetnosti, a koja je i sama sudjelovala u njezinoj provedbi.

-Nadamo se da će naše studente i njihove bližnje obradovati ove lijepe želje, koje smo im s velikim veseljem pripremili te da ćemo im bar malo uljepšati ovo neobično božićno vrijeme.¨- rekao je za naš portal Kruno Topolski, voditelj Službe za organizaciju slobodnog vremena studenata.

Studentska prehrana

Student servis

Slobodno vrijeme