svjetionik.scri.hr

CATERING: U našoj kuhinji odrađen foto session za potrebe web- a

Usprkos visokim temperaturama – u SCRI- u je radno.

Naime, budući da je izrada web stranice za našu posebnu djelatnost – catering, a što smo već najavili, u punom jeku – održan je foto session ponude i naših chefova. Fotkanje je održano – a gdje drugdje nego tamo gdje jela nastaju – u našoj “catering kuhinji”.

Bez dobrih fotografija, nema ni dobrog weba – a sada slijedi slaganje napravljenih vizuala s tekstom.

Posao oko prezentacije našeg cateringa se zahuktava, a osobito veseli činjenica – što je cijeli projekt zapravo rezultat vlastitih resursa i potencijala.

Naime, dolaskom nove Uprave cijeli koncept ove djelatnosti je promjenjen: svih ovih mjeseci dosta se radilo na mijenjanju pristupa oko nabavke namirnica, sirovina, promjenio se izgled jela, ali i sama prezentacija. Odlučeno je da se ide korak dalje – a to je izrada web stranice – kako bi se ponuda mogla još bolje predstaviti široj javnosti.

No, uspješnost neke priče odraz je i tima koji stoji iza svega toga – tu je kuhar Mario Kamenar, koji dolazi u Centar s već izgrađenim iskustvom u toj djelatnosti, te Marko Stojević, slastičar koji upotpunjuje ovu renesansu sa svojim slastičarskim kreacijama.

U djelatnosti cateringa SCRI -a rade još Darko Grgurević kao voditelj cateringa i Vanja Korica, viša referentica za tehničke poslove. Fotografiju i koncept za web potpisuje Leda Listeš Čargonja, grafička dizajnerica u SCRI, koja kao alumni prve generacije Akademije primijenjenih umjetnosti Sveučilišta u Rijeci ima bogato iskustvo kako u dizajnu kroz rad u realnom sektoru tako i u fotografiji, a prva znanja o ovoj umjetnosti na Akademiji stječe u klasi doc.art. Fedora Vučemilovića. Za IT podršku i programiranje zadužen je Josip Kurilić.

-Ako želiš rasti – nema ništa bez isprobavanja ideja, uzastopnog neuspjeha i ponavljanja – a sve kako bi iz svega toga proizašlo nešto konstruktivno, primjenjivo i oku ugodno, a opet istinito: jer svi vizuali zapravo su naša hrana, naša ponuda. Ovo je dobra ideja, u čiji izvrstan nastavak svi vjerujemo, komentar je Lede Listeš Čargonja.

(lj.h., foto: l.l.čargonja)

Studentska prehrana

Student servis

Slobodno vrijeme