svjetionik.scri.hr

SMJEŠTAJ: Objavljena konačna lista studenata koji su ostvarili pravo na subvencionirano stanovanje

Povjerenstvo za rješavanje prigovora Studentskog centra Rijeka na svojoj sjednici donijelo je odluku kojom se utvrdila konačna rang lista za ostvarivanje prava studenata u redovitom statusu na subvencionirano stanovanje u objektima smještaja Studentskog centra Rijeka i slobodnim kapacitetima učeničkih domova u akademskoj godini 2023./2024.

Svi studenti koji su ostvarili pravo na smještaj obavezno moraju pročitati Obavijest studentima uz konačnu rang listu te druge dokumente objavljene niže u tekstu.

Konačna rang lista – Svi studenti po bodovima

Konačna rang lista  – Svi studenti po abecednom redu

Izvještaj o prosjecima po učilištima

Popis studenata koji nisu ispunili e-molbu (Obrazac A)

Obavijest uz konačnu rang listu

Odluka konačna rang lista

Raspored studenata po prioritetima, odnosno studentskim domovima definiran je sukladno broju bodova pri čemu su prednost kod izbora objekta smještaja imali studenti koji su ostvarili izravno pravo na subvencionirano stanovanje, odnosno studenti sukladno broju bodova (student sa više bodova dobiva odabrani prioritet).

Studenti koji nemaju dovoljan broj bodova i nalaze se ispod „crte“ imaju mogućnost ostvariti pravo na smještaj ukoliko student koji je ostvario pravo na smještaj od istog odustane.

O tome će svaki student biti pojedinačno obaviješten.

U nastavku možete vidjeti Naputak za useljenje, šifre studenata (za plaćanje stanarine) te primjere ispunjene uplatnice za uplatu prve stanarine.

Naputak za useljenje

Šifre studenata – SN Trsat

Šifre studenata  – SN I.G.K.

Primjer ispunjene uplatnice – SN Trsat

Primjer ispunjene uplatnice  – SN I.G.K.

Napomena za studente kojima će biti odobrena zamjena: studenti kojima će biti odobrena zamjena svoju šifru mogu pronaći pod naselje na koje su ostvarili pravo temeljem konačne rang liste (a ne pod naselje na koje su ostvarili pravo temeljem odobrene zamjene).

Studentska prehrana

Student servis

Slobodno vrijeme