svjetionik.scri.hr

DANI TEHNIČKOG FAKULTETA: Najboljim i najaktivnijim studentima nagrade i zahvalnice

U okviru Dana Tehničkog fakulteta u Rijeci najboljim i najaktivnijim studentima podijeljene su zahvalnice i priznanja.

Njih je uručio dekan Fakulteta prof.dr.sc. Duško Pavletić, kazavši u svojem uvodnom govoru da spomenuta ustanova ove godine obilježava 61. godinu od početka svojeg rada.

-Tehnički fakultet u Rijeci svoje početke je započeo kao Strojarski fakultet. Danas imamo 4 studija i 14 studijskih programa, a na Fakultetu studira 2.000 studenata, rekao je dekan u svojem uvodnom govoru.

– Ovo je ujedno i prigoda da se ukaže na one studente koji su se u ukupnom broju istakli svojim radom, trudom i zalaganjem te aktivnostima i tako doprinijeli ugledu Tehničkog fakulteta. Vaš rezultat govori da ste vrijeme koje ste ovdje proveli mudro iskoristili, da ste svojim obvezama pristupili odgovorno te da ste odradili puno toga, a ponekad i više od toga. Vaš uspjeh je još veći ako znamo u kojim uvjetima radimo godinu i pol dana, rekao je prof. dr. sc. Duško Pavletić, koji je na kraju svojeg pozdravnog govora svim studentima čestitao na postignutom uspjehu.

Nagrađeni studenti su:
Raul Ivan Gašljević, Laura Janković, Petra Lukačić, Mateo Buršić, Karlo Radošević, Jakov Tomasić, Darijan Jelušić, Leona Petrc, Dean Krbavac, Lucija Žužić, Alen Guštin, Dora Vojnić, Tomo Galović, Marina Banov, Luka Lanča, Igor Knapić, Mateo Požgaj, Mateja Napravnik.
Za studentski aktivizam nagrađeni su Matej Beriša, Filip Lipovac i Tina Mlinarić.

Uz dekana, na svečanosti su nazočili još prodekanica za nastavu prof. dr.sc. Anica Trp, prodekanica za znanstvenu djelatnost prof. dr. Marina Franulović te prodekan za poslovne odnose izv.prof.dr. sc. Ivan Štajduhar. (lj.h.; Foto: Foto Kurti)

Studentska prehrana

Student servis

Slobodno vrijeme