svjetionik.scri.hr

DRUŽENJE I ZABAVA: Održana Večer društvenih igara

Tko je s nama zaigrao zna o čemu je riječ, no svi oni koji to još nisu – imat će se priliku upoznati s našom vrlo dragom aktivnošću a radi se o Večeri društvenih igara.

Naime, iza nas su dvije takve Večeri – jedna se održala u SN Ivan Goran Kovačić, a druga u SN Kampus, i obje su bile dobro prihvaćene.

Večer društvenih igara organizira se upravo temeljem rezultata ankete “Što želiš raditi u slobodno vrijeme?”, koju uvijek provodimo s početkom akademske godine. Na raspolaganju je preko 20 društvenih igara, a prethodna prijava za događaj nije bila potrebna iako je broj sudionika bio ograničen.

S obzirom na epidemiološku situaciju, sudionici su morali priložiti i covid potvrdu. Tako će biti i ubuduće.

Provođenje zimskih večeri uz društvene igre – zapravo su savršen izgovor za neformalno druženje, gdje je u središtu zabava i smijeh. Za sada ovaj događaj održavat će se jednom mjesečno – i to kao do sada – u SN Ivan Goran Kovačić i SN Kampus. Svi oni koji žive u nekom od objekata Studentskog centra Rijeka mogu posuditi neku od brojnih društvenih igara, a jedino što trebate je ranije se najaviti na email kruno.topolski@scri.uniri.hr. Popis igara možete pronaći ovdje.

-Dobra ekipa, zezancija i atmosfera – samo su neke od impresija sudionika, koje obično po završetku aktivnosti anketiramo.

Stoga pratite naš portal i društvene mreže te se na vrijeme informirajte o programu kojeg nudimo! (lj.h.)

Studentska prehrana

Student servis

Slobodno vrijeme