svjetionik.scri.hr

KREATIVNO ZNANJE: Održan prvi Pub kviz

Od povijesti, geografije, kulture filma pa do nekih općih pitanja kao što je djelokurug rada Studentskog centra Rijeka – samo su neke od “tema” koje su se našle na rasporedu prvog Pub kviza, a kojeg je organizirala Služba za organizaciju slobodnog vremena Studentskog centra Rijeka.

Pub kviz se održao u našem Caffe baru – Akvarij, a moderatorica večeri bila je studentica Anja s Filozofskog fakulteta u Rijeci.

Pub kviz – zapravo je idealna kombinacija za upotpunjavanje dokolice, a osim toga može se nešto i naučiti.

Inače, riječ je o aktivnosti koju su na samom početku akademske godine kroz anketu “Što želiš raditi u slobodno vrijeme?” upravo studenti predložili.

Kroz Službu za organizaciju slobodnog vremena studenata poseban naglasak stavlja se na to da aktivnosti predlažu i u najvećoj mjeri vode studenti i studentice, a SC Rijeka je tu da pruža podršku u tom procesu.

Na kviz se prijavilo 15 timova od kojih je, radi ograničenog broja posjetitelja, sudjelovalo 12 timova. Oni koji su bili najbolji u odgovaranju pripremljenih pitanja – osvojili su i simbolične nagrade.

Nagrada za prvo mjesto bile su palačinke SC Rijeka, drugo mjesto su kave, a za treće mjesto pite od sira.

S Pub kvizom se ide dalje i događaj će se održavati svakog mjeseca točnije 11. studenoga, a slijedeći put voditelj večeri će biti student Leon.

Stoga pratite naše društvene mreže ili portal i vidmo se! 🙂 (lj.h.)

Studentska prehrana

Student servis

Slobodno vrijeme