svjetionik.scri.hr

POTPORA: SKC objavio rezultate natječaja za projekte iz kulture i umjetnosti -evo tko je dobio novac

Studentski kulturni centar Rijeka objavio je rezultate natječaja za financiranje projekata iz područja kulture i umjetnosti.

Podsjetimo, ovogodišnji Natječaj za financiranje svih studentskih programa na Sveučilištu u Rijeci u 2023. godini objedinio se putem platforme na poveznici www.natjecaj.uniri.hr. SKC i ove godine provodi kategoriju kulture i umjetnosti (natjecaj.skc.uniri.hr) dok je za sve ostale natječajne kategorije zadužen Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci.

Odluka odnosno tko je dobio novac dostupno je ovdje.

Na natječaj SKC-a za financiranje studentskih projekata iz kulture i umjetnosti u 2023. godini pristigla je i upućena Povjerenstvu za vrednovanje studentskih projekata iz kulture i umjetnosti Sveučilišta u Rijeci ukupno 21 projektna prijava. Ukupan iznos traženih sredstava svih projekata iznosio je € 20,678.95, dok je ukupni fond za dodjeljivanje sredstava ove godine € 13,272.28 (100.000,00 kuna).

Nakon provedenog procesa vrednovanja, Povjerenstvo je za financiranje predložilo sve prijavljene projekte (21), no zbog ukupnog fonda natječaja, kao i kriterija kvalitete, projekte je predloženo podržati ukupnim iznosom od € 12,590.00.

Visina dodijeljenih sredstava utvrđena je na temelju evaluacija, traženoga iznosa financiranja, specifikacije troškova, realnih potreba i kvalitete projekata, a prijave su vrednovane prema sljedećim elementima: sadržaj i opis projekta, značaj projekta za studente, odnos financija i izvedbe, dok se pojedinačno bodovalo ukupno 12 prijavnih kategorija:

1. Popis suradnika i način angažmana,

2. Očekivan broj i profil korisnika projekta,

3. Opis projekta,

4. Cilj projekta,

5. Način promocije,

6. Očekivani mjerljivi rezultati,

7. Značaj projekta za studentice i studente,

8. Vremenski okvir provedbe,

9. Mjesto provedbe projekta, 1

10. Popis aktivnosti,

11. Financijski plan

12. Administrativna ocjena (prilozi). (lj.h.)

Studentska prehrana

Student servis

Slobodno vrijeme

error: Sadržaj je zaštićen !!