svjetionik.scri.hr

POZIV: Sjajna prilika za stjecanje iskustva – STIFF traži studente!

Pozivaju se studentice i studenti da se priključe timu i Međunarodnom studentskom filmskom festivalu (STIFF) koji je ove godine u jubilarnom 10. izdanju!

Rok za prijavu je 15.10.

🎬 ŽIRIranje, fotkanje, hostanje, najavljivanje, i još puno toga u volonterskom programu STIFF-a, odlična je prilika za stjecanje iskustva, sklapanje poznanstava i dobru zabavu!

🎬 Studentice i studenti, ispunite prijavnicu i postanite dio STIFF tima!

STIFF traži kreativne, poduzetne i vrijedne studentice i studente koji će postati dio tima jubilarnog 10. izdanja Međunarodnog studentskog filmskog festivala. Prilika je to za stjecanje iskustva u organizaciji kulturnih sadržaja, radu na društvenim mrežama i odnosima s javnošću, dizajnu, prevođenju, fotografiranju, radu u kinu i galeriji, a zaprimaju se prijave i za filmski ŽIRI!, saznajemo.

Naime, i ove se godine slaže žiri koji radi u timovima – jedan za igrani, jedan za dokumentarni te jedan za animirani film. Svaki tim sastoji se od 3 člana: etablirani filmski autor/autorica, mladi redatelj/redateljica te student/studentica.

-Takvom strukturom timova želimo omogućiti studenticama i studentima učenje od profesionalaca kao aktivnih članova žirija, ali i spajanje hrvatskih profesionalca s mladim autorima iz inozemstva, potičući suradnju, umrežavanje i razmjenu ideja, poručuju organizatori.

Detaljnije informacije sadrže pojedinačni opisi poslova različitih volonterskih pozicija, a za prijavu je potrebno ispuniti online obrazac.

Neka baš STIFF bude tvoja sjajna prilika za stjecanje iskustva!

Studentska prehrana

Student servis

Slobodno vrijeme