svjetionik.scri.hr

RIJEČKO SVEUČILIŠTE POZIVA: Volontiraj na Noći istraživača 2022.!

Sveučilište u Rijeci organizira manifestaciju Noć istraživača, koja će se ove godine održati u petak, 30. 9. 2022., od 17 do 22 sata po prvi puta u prostoru Exportdrva na Delti.

Tim povodom Sveučilište poziva sve zainteresirane studente i studentice da kao volonteri sudjeluju u pripremi i provedbi Noći istraživača!

Europska noć istraživača se kao manifestacija tradicionalno provodi svake godine zadnjeg petka u rujnu, u tristotinjak gradova u preko 30 zemalja diljem Europe. Ove će se godine Noć istraživača odvijati i u pet hrvatskih gradova: Rijeci, Puli, Zadru, Splitu i Dubrovniku.

Cilj Noć istraživača jest na jednostavan i razigran način približiti znanost djeci i mladima te omogućiti svima da na jednu večer postanu istraživači, što je izraženo i projektnim sloganom: Ja istražujem!

Prijavnicu za volontiranje moguće je ispuniti na poveznici, a same prijave traju do kraja ovog tjedna odnosno petka 23.9.

Detaljnije o volontiranju te listu volonterskih potreba možete pogledati u tekstu poziva.

Više informacija o manifestaciji možete pronaći na jaistrazujem.hr i uniri.hr te na društvenim mrežama manifestacije i Sveučilišta u Rijeci.

Studentska prehrana

Student servis

Slobodno vrijeme