svjetionik.scri.hr

NAPUTAK ZA USELJENJE: Objavili smo konačnu rang listu, a što sad?

Objavili smo konačnu rang listu, a što sad?

Za one koji nisu pročitali sadržaj Obavijesti uz konačnu rang listu izdvajamo nekoliko važnih informacija:

  • još do sutra odnosno 27. kolovoza 2021. godine do 12:00 sati može se putem poruke elektroničke pošte (e-maila) poslati ime i prezime studenta cimera s kojim se želi dijeliti soba. Adrese su: drazen.vukelic@scri.uniri.hr za one koji su ostvarili pravo na smještaj u SN Ivan Goran Kovačić ili dom@scri.hr za one koji su ostvarili pravo na smještaj u SN Trsat.

VAŽNO: U predmetu emaila treba stajati ime i prezime studenta koji šalje e-mail a u tekstu je naznačiti svoje ime i prezime te ime i prezime odabranog cimera. Šalje se samo jedan email.

  • rok za zamjenu studentskog naselja istječe s današnjim danom.
  • studenti prije useljenja dužni su platiti prvu stanarinu: brucoši i brucoši diplomci potvrđuju rezervaciju sobe uplatom stanarine za listopad 2021., a stariji studenti uplatom stanarine za rujan 2021. Oni koji to ne učine smatrat će se da su odustali od subvencioniranog smještaja. Informacije i obavijesti vezane za uplatu prve stanarine bit će objavljene na web stranici Studentskog centra Rijeka (pod Obavijesti) u dokumentu Naputak za useljenje.
  • useljenje tzv. „starijih“studenata započinje već sljedeći tjedan odnosno kreće se od srijede 1. rujna 2021.godine. Stariji studenti dužni su izvršiti useljenje do 15. rujna 2021. godine. Useljenje tzv. brucoša – preddiplomca počinje 1. listopada 2021.godine i traje do 8. listopada 2021. godine.

Za detalje više kao i za informacije o subvencijama za smještaj molimo u cjelosti pročitajte dokument dostupan ovdje . (LJ.H.)

Studentska prehrana

Student servis

Slobodno vrijeme

error: Sadržaj je zaštićen !!