svjetionik.scri.hr

SVEUČILIŠNA KNJIŽNICA RIJEKA: Brucošima besplatno članstvo

Svim brucošima Sveučilišna knjižnica Rijeka, a u suradnji sa Sveučilištem u Rijeci i Studentskim zborom Sveučilišta u Rijeci od ove akademske godine 2021./2022. osigurava studentima i studenticama prve godine Sveučilišta u Rijeci besplatan upis u knjižnicu.

Prvo brucoši, a onda i ostali

Besplatan upis brucoša dio je kontinuiranog procesa poboljšavanja dostupnosti knjižničnih usluga za studente, koji su najveća i najznačajnija skupina korisnika Knjižnice.

Zahvaljujući izvrsnoj suradnji Knjižnice, Sveučilišta i Studentskog zbora besplatno članstvo, osim za studente prvih godina studija od akademske godine 2021./2022., omogućit će se od akademske godine 2022./2023. godine i svim ostalim studentima Sveučilišta u Rijeci.

Online upisnica

Za ostvarivanje pogodnosti besplatnog upisa u knjižnicu studenti trebaju ispuniti online upisnicu (ovdje) te priložiti svoju studentsku iskaznicu ili potvrdu o upisu na visoko učilište. Upis se može odraditi online ili fizički u Knjižnici.

Besplatno članstvo za studente uobičajena je praksa u knjižnicama europskih sveučilišta, a Sveučilišna knjižnica Rijeka, kao sastavnica Sveučilišta koje je dio YUFE mreže europskih sveučilišta, nastoji usvajati dobre prakse, posebice one koje koriste izravno studentima.

Studentska prehrana

Student servis

Slobodno vrijeme

error: Sadržaj je zaštićen !!