svjetionik.scri.hr

FOTO GRUPA BALTAZAR: Izabrane najljepše fotografije natječaja – Svjetlo, sjena, linija

Odabrane su najljepše fotografije foto natječaja Svjetlo, sjena, linija kojeg je organizirala Foto grupa Baltazar, a koju vodi naša Vanja Korica.

Fotografija je trenutak, a cilj natječaja je bio da studenti riječkog Sveučilišta i Veleučilišta pošalju uradak koji će svojim sadržajem ispuniti zadane zadatke – odnosno fotografija je morala imati sve spomenute elemente.

-Stručni žiri u sastavu ravnatelja Centra mr. Dinka Jurjevića, Antonia Bakrana i Tea Marinović odlučio je da prvo mjesto pripadne Ana Mariji Lončar s radom pod nazivom „Tr(a)ka“, drugo mjesto zauzeo je rad pod nazivom “Sjećanje” Urse Ljubac, a treće mjesto pozicionirao se rad pod imenom Mlaka, a njega potpisuje Ivana Jovanović, rekla nam je voditeljica Foto grupe Baltazar Vanja Korica.

Nagrade su poklon bonovi u iznosima 300 kuna za 1. mjesto, 200 kuna 2. mjesto i 100 kuna za 3. mjesto, a bonovi će se moći potrošiti u Student shopu na Kampusu.

Inače, na natječaj Svjetlo, sjena, linija – pristiglo je rekordan broj radova čak 94, a radi se o 28 autora.

Sve je to znak da su naši napori, a u kontekstu populariziranja fotografije među mladima urodili plodom.

Inače, grupa Baltazar Studentskog centra u Rijeci iza sebe ima niz projekata ovog tipa, organizira i izložbe – a ovi će se radovi moći vidjeti na izložbi koja je u planu s početkom akademske godine.

Čestitamo dobitnicima, a ostalima veliko hvala za sudjelovanje!

Pobjednička fotografija – Traka
Sjećanje – Ursa Ljubac
Ivana Jovanović – Mlaka

Studentska prehrana

Student servis

Slobodno vrijeme

error: Sadržaj je zaštićen !!