svjetionik.scri.hr

TRIO MARINERO: Jako nas veseli nastup na Kampusu, svi ćemo se jako dobro zabaviti

Ove subote, 5.11 na Kampus u Akvarij stiže nam Trio Marinero, bend iz Senja. Drugim riječima još jedna zabava je pred vratima.

Ulaz je slobodan za sve. Sve počinje već od 20 sati. Pripremili smo i Happy hour na odabrana pića od 20:30 sati do 21:30 sati.

Ugostili smo bend i na taj način još jednom najavljujemo ovaj događaj.

Ovo je Vaš prvi nastup na Kampusu, zar ne?

Naš prvi nastup kojem se jako veselimo. Nadamo se da neće biti i posljednji i da ćemo napraviti dobar party. Već dugi niz godina sviramo na studentskim zabavama i brucošijadama te uvijek bude dobra posjećenost.

Trio Marinero ima jako dugi staž. Kako se pripremate za gaže, ima li još uvijek treme prije nastupa?

Kao Trio Marinero nastupamo već punih dvadeset godina. Ovo ljeto smo velikim nastupom u Senju s prijateljima proslavili ovu za nas važnu obljetnicu. Uvijek postoji pozitivna trema, jer svaki nastup za nas jednako je važan. Uvijek želimo razveseliti publiku.

Koja je Vaša posebnost?

Postojimo već dugi niz godina, poznaje nas jako puno ljudi u svim gradovima diljem cijele Hrvatske. Prilagođavamo se željama publike, jer sviramo sve žanrove muzike.

Na koje projekte ste jako ponosni?

Svih ovih godina se usavršavamo, radimo na kvaliteti, ulažemo u dobru opremu. Spomenuo bih 2009. godinu kada smo snimili album Vila Velebita s 14 pjesama, zadnje četiri godine snimili smo pet singlova: Slapovi tequile, Imaš drugoga, Crno bijela boja, Hvala ti što postojiš, Smisao života.

Moram napomenuti da od 19 naših pjesama u 17 njih smo autori i tekstopisci. Pjesma Hvala ti što postojiš postigla je zapažen uspijeh, što pokazuje i činjenica da je izvode i drugi bendovi, a mladenci je odabiru za svoj prvi ples. Ova pjesma ima skoro tri milijuna pregleda na YouTube kanalu.

Jako ste zauzeti, teško je dobiti Vaš angažman. Puno radite.

Da, recimo u ljetnim mjesecima sviramo skoro svaki dan u tjednu. Ostatak godine uglavnom imamo radne vikende, bilo da su to vjenčanja, koncerti, maturalne zabave, brucošijade, domijenci, maškare i druge manifestacije.

I za kraj, što nam pripremate za ovu subotu – kakav štimung možemo očekivati?

Za dobru zabavu mi ćemo se potruditi, ali za dobar štimung nadam se dolasku studenata i ostale publike. Svi ćemo se dobro zabaviti.

(razgovor: lj.hlača, foto: privatna zbirka)


Studentska prehrana

Student servis

Slobodno vrijeme